Header-main

D-reizen failliet verklaard

d reizen new 300pxOp 6 april 2021 is D-RT Retail BV, handelend onder de namen D-Reizen en VakantieXperts, gevestigd te Hoofddorp failliet verklaard.

Curacao kleurt Oranje

Curacao kleurt Oranje: "Alleen noodzakelijke reizen", geen vakantie of familiebezoek.

Door een toename van het aantal besmettingen met het coronavirus op Curaçao is er een verhoogd risico. De kleur van Curaçao is daarom aangepast van ‘geel’ (let op: veiligheidsrisico’s) naar ‘oranje’ (alleen noodzakelijke reizen). <Lees meer>

Papieren ED kaart verdwijnt

Vliegt u naar Curacao als toerist? Dan moet u verplicht de online ED-card invullen. Voorheen kreeg u de papieren versie altijd in het vliegtuig, maar sinds 1 oktober 2019 kunt u deze alleen nog maar online invullen. Lees <meer>

TUI vanaf Brussel naar Aruba en Curaçao

dreamlinerTUI fly vliegt in de zomer van 2018 vanaf Brussels Airport naar Aruba en Curaçao. De Caribische eilanden worden wekelijks aangevlogen met een Boeing 787 Dreamliner.

Wijziging parkeren Schiphol

parking 75Vanaf 1 oktober 2017 is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van P2. Deze parkeergarage gaat plaats maken voor de nieuw te bouwen pier. Daar staat tegenover dat andere parkeerplaatsen worden uitgebreid of nieuwe parkeerproposities ontstaan. Parkeren op Schiphol gaat vanaf 1 oktober dus écht veranderen!

Corendon koopt deel Jan Thiel Resort

Logo small Corendon 150Corendon Hotels & Resorts koopt een aanzienlijk deel van het Livingstone Jan Thiel Resort op Curaçao. De koop betreft het in koloniale stijl opgetrokken hoofdgebouw en de helft van de appartementen en villa’s.

Pontjesbrug weer in gebruik

Na de uitgebreide renovatie is de pontjesbrug is vandaag weer teruggeplaatst op z’n oude vertrouwde plek. Willemstad heeft zijn karakteristieke 'swinging lady' weer terug.

Café de Tropen sluit zijn deuren

cafe de tropenHet bekende café de Tropen, tegenover supermarkt het Centrum aan de Mahaaiweg, heeft zijn deuren op 27 oktober 2015 gesloten. Maar let op:
Alle activiteiten, de quiz, de veel voor weinig kaart etc. worden op de nieuwe locatie voortgezet onder de nieuwe naam "Dock bar and kitchen". De huidige locatie is Handelskade 24 in Punda.

Het café heeft in zijn 22 jarig bestaan een internationale bekendheid opgebouwd, en zal daar zeker mee doorgaan op de nieuwe locatie met hetzelfde team als voorheen.

Geannulleerd: vanaf Eindhoven naar Curaçao

dreamlinerTUI/Arke hebben helaas hun plannen moeten annuleren om vanaf airport Eindhoven naar Curacao te vliegen.

TUI: Draadloos netwerk aan boord

TUI wifiTUI/Arke biedt sinds kort gratis toegang tot een draadloos netwerk aan boord van haar vliegtuigen: TUI Cloud. Passagiers kunnen met hun eigen tablet, telefoon of laptop op dit netwerk onder andere filmpjes over bestemming bekijken, de krant lezen en spelletjes spelen.

Vakantiediscounter de beste in 2015

2015 beste online reisbureau 75pxWist u dat het online reisbureau VakantieDiscounter van Zoover de award heeft gewonnen voor het beste online reisbureau van 2015?
Op dit moment hebben ze geweldige aanbiedingen naar Curacao.

All Inclusive Sunscape nu boekbaar bij TUI

Sinds kort is het enige volledig All Inclusive resort op Curaçao ook boekbaar bij TUI/Arke. Het Sunscape Curaçao Resort, Spa & Casino, is prachtig gelegen te midden van Mambo Beach.

Autoverhuurders mogen geen klanten ophalen op Hato

Alleen autoverhuurders die een contract hebben met de luchthaven mogen passagiers afhandelen op Hato.

Betaalpassen uit NL geblokkeerd!

skimmen bankpasVanwege de vele meldingen van het skimmen van bankpassen op Curacao worden uit voorzorg een groot aantal Nederlandse betaalpassen geblokkeerd.