Header-main

Fort Bleekenburg

Fort Bleekenburg Curacao thumb75Fort Beekenburg is met zijn met zijn karakteristieke toren een bijzonder herkenningspunt op Curacao.  Te vinden aan de Caracasbaai en erg leuk om te bezichtigen. En als kers op de taart wordt u ook nog getrakteerd met een prachtig uitzicht. Bezichtiging is gratis.

Klein Curacao - Groot Genot

vuurtoren klein curacao 75Klein Curacao, een onbewoond eilandje vlak bij Curacao met een prachtig wit strand en superhelder water dat je écht gezien moet hebben. Een bezoek aan Klein Curacao is een fantastisch dagje uit.

De pontjesbrug

emmbrug-pontjesbrug-pundaDe Koningin Emmabrug (bijnaam swinging old lady of de pontjesbrug) is een kenmerkende pontonbrug in het centrum van Willemstad op Curacao. De flexibele Emmabrug verbindt de twee belangrijke wijken Punda en Otrobanda. Deze zijn gescheiden door de Sint Annabaai, het toegangswater naar de haven. Een must-see en must-do als toerist!

De kruidentuin

bord-dinahveeeris-250Wanneer u geïntresseerd bent in de natuur, homeopathische geneeskunde, alternatieve geneeswijzen of zelfs de cultuur van Curacao, dan moet u zeker een bezoekje brengen aan de wereldwijd bekende kruidentuin "Den Paradera" van Dinah Veeris.

Christoffelberg

christoffelpark-250De Christoffelberg en Christoffelpark zijn een beleving op zich. Wilt u genieten van de unieke flora en fauna dat Curacao te bieden heeft, dan moet u zeker naar het Christoffelpark. Midden in het 18km2 beschermd natuurgebied vindt u de Christoffelberg. Met een hoogte van 375 meter is het de hoogste berg van Curacao. U kunt gebruik maken van autoroutes of wandelpaden in het park.