Header-main

Café de Tropen sluit zijn deuren

cafe de tropenHet bekende café de Tropen, tegenover supermarkt het Centrum aan de Mahaaiweg, heeft zijn deuren op 27 oktober 2015 gesloten. Maar let op:
Alle activiteiten, de quiz, de veel voor weinig kaart etc. worden op de nieuwe locatie voortgezet onder de nieuwe naam "Dock bar and kitchen". De huidige locatie is Handelskade 24 in Punda.

Het café heeft in zijn 22 jarig bestaan een internationale bekendheid opgebouwd, en zal daar zeker mee doorgaan op de nieuwe locatie met hetzelfde team als voorheen.

Cafe de Tropen is in die 22 jaar bekend als bar, eetcafé, muziekcafé en op maandagavond al meer dan 10 jaar als quiz-café. Op die maandagavond komen er quizteams naar de Tropen. Ze waren ook zeer bekend door hun 12 voor 12 menukaart. Een menukaart met 12 gerechten voor 12 gulden.

In 2016 zijn ze tijdelijk verhuisd naar het Keukenplein in Punda, en nu, sinds 2017 hebben ze hun nieuwe plekje gevonden aan de wereldberoemde Handelskade.

Bekendgemaakt via facebookpagina van Cafe de Tropen

cafe de tropenEen echte reden voor de onverwachte sluiting wordt niet echt gegeven. Het bericht werd bekend gemaakt via hun facebook pagina op 27 oktober 2015. Eigenaar Ernst Verzijlbergen heeft het volgende bericht op facebook geplaatst:

"Vanavond heb ik een hoofdstuk afgesloten. Het was de laatste avond van Cafe de Tropen. Iets wat 22 jaar geleden begon als een probeersel van 4 vrienden en historie heeft geschreven is vandaag tot een eind gekomen. Twee-en-twintig jaar is heel erg lang en heel veel mensen zijn er gepasseerd in al die jaren. Toch wil ik een aantal noemen die er al die tijd of heel erg lang bij betrokken waren, Paul (geluid en goede vriend), Shurman (chef-kok) en Magda (de nachtwaker) zijn al meer dan 20 jaar betrokken bij de Tropen, bedankt voor jullie inspanningen en betrokkenheid. Ik weet zeker dat er heel veel mensen zijn die warme herinneringen hebben aan de Tropen, ik hoop dat jullie ze koesteren net zo als ik dat doe. Alle vrienden die wij (mijn broer en ik) in de afgelopen jaren hebben leren kennen wil ik bedanken voor een geweldige tijd. Beste vrienden, soms moet je iets los laten om twee handen vrij te hebben zodat je aan iets nieuws kan beginnen. Hoop jullie snel weer te zien."

Succes aan het Tropen team

Namens het CuraDeal.com team wensen wij de betrokkenen veel succes met hun nieuwe locatie.