Header-main

All Inclusive Sunscape nu boekbaar bij TUI

Sinds kort is het enige volledig All Inclusive resort op Curaçao ook boekbaar bij TUI/Arke. Het Sunscape Curaçao Resort, Spa & Casino, is prachtig gelegen te midden van Mambo Beach.

All Inclusive Curacao populair onder Nederlanders

Volledig All Inclusive CuracaoCuraçao heeft veel te bieden, maar er zijn weinig All Inclusive resorts zoals Sunscape, dat enkel en alleen All Inclusive pakketten aanbiedt. ‘Het is opmerkelijk dat er nog maar één volledig All Inclusive resort te vinden is op Curaçao, terwijl dit soort vakantie juist erg populair is onder Nederlanders.

Andere hotels op Curacao bieden ook All-Inclusive pakketten, maar niet alle hotelgasten maken daar gebruik van. Sunscape Curaçao Resort is het enige hotel waarbij iedere gast op basis van All-Inclusive verblijft. Tip: <Een overzicht van alle All-Inclusive hotels op Curacao>

Wij zijn erg blij dat TUI/Arke dit volledig gerenoveerde All Inclusive resort met vier à la carte restaurants aan kan bieden op onze belangrijkste verre bestemming’ aldus Manfred Lahey, Manager Product Long Haul bij TUI Nederland. Sunscape wordt deze zomer als viersterren resort naast het luxe vijfsterren All Inclusive resort Santa Barbara Beach aangeboden. TUI/Arke is van plan om in de toekomst meer volledige All Inclusive accommodaties aan te bieden op Curaçao. 

Dreamliners brengen Caribbean dichterbij

TUI/Arke vliegt negen keer per week met de nieuwe Dreamliners naar het Caribisch gebied waardoor een vakantie naar Curaçao extra aantrekkelijk is.
De drie gloednieuwe Dreamliners van Arkefly zorgen voor een snelle verbinding tussen Nederland en Curaçao. Bovendien wordt er vanaf november 2015 ook van Eindhoven Airport naar het Caribisch gebied gevlogen. Het vliegen in de Dreamliner is niet alleen comfortabeler dan in andere vliegtuigen, het is ook minder milieubelastend. Zo verbruikt de Boeing 787 Dreamliner 20% minder brandstof en CO₂ per passagier en is het toestel 60% stiller.