Header-main

Echt goedkoop? Boek dan een Bingo

bingoreis curacaoWilt u ècht goedkoop op vakantie naar Curacao? Boek dan een Bingo reis via Corendon. U komt terecht in een 4 sterren accommodatie/hotel maar u weet bij vertrek nog niet waar. Dit krijgt u pas bij aankomst te horen. Zo kan het gebeuren dat u al snel honderden euro's goedkoper uit bent dan uw mede hotelgasten. U vliegt met KLM, op basis van logies in een 4 sterren accommodatie.

De reizen worden aangeboden inclusief een gratis Covid-19 PCR test.

See-Buy-Fly voucher

SEE BUY FLY LOGO 100Dat is lekker... een  gratis kortingsvoucher van See-Buy-Fly.  Met de voucher krijgt u €5,00 korting bij de tax-free shops van Schiphol.  Dat is snel verdiend. <Download hier uw voucher>

Vakantiediscounter de beste volgens Zoover

2015 beste online reisbureau 75pxWist u dat het online reisbureau VakantieDiscounter van Zoover de award heeft gewonnen voor het beste online reisbureau van 2015 en het meest populaire online reisbureau in 2016?
Op dit moment hebben ze geweldige aanbiedingen naar Curacao vanaf € 559 inclusief vlucht & hotel.

Last minute naar Curacao

Curacao Last minute 150pxU kunt deze week al in het vliegtuig zitten voor een Last Minute vakantie naar Curaçao! Een Last Minute vakantie naar dit zonnig paradijs betekent lekker spontaan op zonvakantie gaan in topkwaliteit hotels voor scherpe prijzen. Voor de èchte levensgenieter! Boek nu, dan zit u overmorgen op het witte strand en zwemt u in de azuurblauwe zee.

Last minute reizen is natuurlijk de meest voordelige manier om naar Curacao te gaan. Er zijn diverse aanbieders. Vakantiediscounter is hierbij een echte aanrader omdat zij de diverse aanbieders met elkaar vergelijken. Of check hier de laatste TUI last-minute reizen met de beste kortingen.

 but 75x30 vakantiediscounter but 75x30 corendon but 75x30 arke logo