Header-main

Baoase Luxury Resort

sterren-5    Omgeving: Willemstad

baoase luxe 150x100Een ultra exclusief super-de-luxe resort voor de meest verwende jetsetter.  Een onvergetelijke ervaring voor gasten die zoeken naar een rustieke vakantie in alle comfort, stijl en luxe. Dit resort heeft alles voor de reiziger die echt verwend willen worden, zoals luxe villa's en suites met eigen privé-zwembaden tot zelfs een luxueus privé eiland. Het resort heeft zelfs een eigen helikopter pad. De prijzen zijn nog steeds het bekijken waard.

Klik op de volgende aanbieders van de vlucht plus hotel pakketten om direct de prijzen te vergelijken:

but-75x30-arke-logo but 75x30 vakantiediscounter  but 75x30 allereizen but-75x30-traveltroef

 
baoase resort 20 450Een ultra exclusief resort die een onvergetelijke ervaring belooft aan de gasten die zoeken naar een rustieke vakantie in alle comfort, stijl en luxe.

Baoase Luxury Resort is de ultieme luxe vakantie

Met 23 extravagante kamers, suites, privévilla's en zelfs een eigen privé-eiland is dit resort de ultieme bestemming voor de high-budget reiziger die alleen maar luxe wenst.

U kunt kiezen uit diverse verblijven, die allen luxe en rust uitstralen. De Balinees-Oosterse inrichting van het resort bevordert de serene rust en atmosfeer van uw verblijf. 12 van de 23 units hebben een eigen privé zwembad, omgeven door een tropische tuin.

Altijd kunt u genieten van alle services en extra's die u van een super-de-luxe 5 sterren resort mag verwachten.

Het Baoase Luxury Resort en het vakantieparadijs Curacao is een perfecte combinatie om uw rust te vinden, te relaxen, maar ook om te genieten van de vele mogelijkheden van Curacao. De rustzoeker, maar ook de meest actieve toerist zal kunnen genieten van het eiland. Curacao biedt een heerlijk tropisch klimaat voor de beste zon & strand vakantie, een prachtige cultuur en geschiedenis, maar ook alle watersporten, golfbanen, duikboot experience, rondvluchten, ... het is er allemaal.

Guest relations services

Als echte jetsetter kunt u van bijzondere extra's gebruik maken (tegen meerprijs) zoals bijvoorbeeld:

  • Privé butler of privé kok
  • Privé chauffeur met luxe vervoer
  • Extra schoonmakers
  • Boodschappendienst
  • Eiland tours, snorkel- en duiktours, diepzee vissen, en meer...
  • Privé boottrips met een motor- of zeilboot
  • Beauty behandelingen
  • Restaurant en golfbaan reserveringen
  • Bijzondere vragen of wensen? Het Baoase team staat voor u klaar!

 

Baoase Culinair Beach Restaurant

baoase restaurantHet Baoase Culinair Beach Restaurant ligt aan het prachtige strand. U kunt er terecht voor uw ontbijt, lunch en natuurlijk het diner. De gerechten worden alleen bereid van verse vis en producten van hoge kwaliteit. De chefkok heeft zijn opleiding in een Michelin sterren restaurant genoten, en dàt is te proeven. Het restaurant staat dan ook terecht in de lijst van "The 50 best Caribbean Restaurant-2015" van het blad Caribbean Journal.

Baoase: Het is te veel om op te noemen

We kunnen pagina's vol schrijven over de geweldige mogelijkheden. Alles is er gewoon aanwezig!

Het komt er allemaal op neer; wenst u een super-de-luxe vakantie op Curacao, wat geschikt is voor de jetsetter met een bovengemiddeld budget, dan is het Baoase Luxury Resort zonder twijfel uw beste keuze.

but-75x30-arke-logo but 75x30 vakantiediscounter  but 75x30 allereizen but-75x30-traveltroef