Header-main

De beste vliegticket zoeken

airplaneZoek de goedkoopste vliegticket naar Curacao. U kunt uw vliegticket rechtstreeks boeken bij de vliegmaatschappij, maar u kunt ook eenvoudig alle ticketprijzen vergelijken bij de diverse vliegticket vergelijking websites. Zo ontdekt u al snel wat de beste aanbieding is voor u.

 

Vergelijk via:
World Ticket Center / Vliegtickets.nl
/ Cheaptickets

 

Direct bij de vliegmaatschappij boeken

Vanuit Nederland kunt u met KLM, of met TUI via een directe vlucht naar Curacao. Woont u dicht bij de Duitse grens, dan kunt u ook een directe vlucht boeken vanuit Düsseldorf met AirBerlin.

adv-banner-145-KLM

KLM biedt dagelijkse vluchten naar Curacao, en op sommige dagen zelfs 2x per dag. Over het algemeen lijken de ticketprijzen iets duurder dan bij de concurrenten, maar de prijzen zijn wel all-in. U hoeft dus niet meer apart te betalen voor bagage, inchecken en dergelijke. Op sommige vluchten is er wel een tussenstop op Aruba of Sint Maarten. Indien u dat niet wenst, kunt u kiezen voor een dag eerder, of later vertrekken.

<Ga direct naar de KLM Website>

 adv-banner-145-arkeflyTUI vliegt ook dagelijks naar Curacao. Zij bieden zeer concurrerende prijzen, maar let daarbij wel op dat bagage, drankjes, online stoel reserveren en het entertainmentsysteem bij de economy/comfort class niet is inbegrepen in de prijs. Overigens is het alles bij elkaar opgeteld vaak toch nog erg voordelig, dus is het zeker de moeite waard om de ticketprijzen van TUI te bekijken. Als bijkomende extra vliegt TUI met het nieuwe type vliegtuig "De Dreamliner".

<Ga direct naar de TUI website>

adv-banner-145-AirBerlinVanuit Duitsland kunt u vanaf Düsseldorf 1x per week met een directe vlucht naar Curacao. Zeker voor diegene die in Limburg of dicht bij de Duitse grens wonen, kan vliegen met AirBerlin een interessante keuze zijn. Vooral omdat Schiphol een behoorlijk afstand kan zijn met de auto, is Düsseldorf vaak een gunstig alternatief. AirBerlin biedt ook nog eens concurrerende ticketprijzen, dus zeker het overwegen waard.

<Ga direct naar de AirBerlin website>

Vliegticket websites - Zoek de beste aanbieding

Via een vergelijking website kunt u heel eenvoudig alle vliegticket prijzen vergelijken. De websites geven een goed overzicht van alle vluchten die worden aangeboden naar Curacao. Door de luchtvaartmaatschappijen met elkaar te vergelijken, kunt u de goedkoopste vliegtickets vinden. Alle beschikbare vluchten van elke maatschappij worden overzichtelijk getoond, met daarbij de prijzen van elke aanbieder. Zo ontdekt u heel snel wat voor u de meest geschikte keuze is.

Vergelijk via:
World Ticket Center / Vliegtickets.nl
/ Cheaptickets

Een dag eerder of later vliegen geeft vaak ook een andere prijs. Maar dat valt meestal goed te zien in de overzichten die de ticket websites tonen. De ene keer is de vlucht van KLM goedkoper, de andere keer is vliegen met TUI weer goedkoper... en woon je dicht bij de Duitse grens, dan kun je ook eens kijken bij Air Berlin vanuit Düsseldorf.

TIP: Wanneer u niet gebonden bent aan vaste vertrek datums, dan kan kan het een stuk voordeliger worden wanneer u enkele dagen eerder, of later vertrekt. Op zaterdag vliegen is bijvoorbeeld over het algemeen een stuk duurder dan vliegen op dinsdag.

TIP: Het is altijd verstandig om de diverse vliegticket websites met elkaar te vergelijken. Let daarbij wel op het uiteindelijke bedrag, want soms geeft website A een prijs, inclusief alle kosten. Maar soms geeft website B een goedkopere prijs, terwijl er dan achteraf nog bijvoorbeeld hoge boekingskosten worden berekend.

U ziet, een beetje shoppen scheelt u a snel tientallen euro's. Dat is toch sneller verdiend dan een uur bij de baas werken.