Header-main

Reserveer online uw restaurant

Logo Dinner Curacao 150px
Dinner Curaçao, de reserveringssite voor restaurants op Curaçao.

U kunt nu via één website een reservering maken bij het restaurant van uw keuze. Dinner Curaçao is een wegwijzer naar Curaçaose restaurants met verschillende stijlen en prijsniveaus. Via de website kunnen bezoekers met één klik gratis een reservering maken bij één van de vele aangesloten restaurants.

U kunt nu bijvoorbeeld online reserveren bij: Espetada House, Limoncello by the Sea, Oporto, The Cheesery, Fort Nassau, Fuoco, Scampi’s Restaurant, Infinity Beach Club, De Gouverneur, BijBlauw, Brasserie Chapter, Ginger, Restaurant de Kleine Wereld, ... en nog vele andere restaurants.

Het concept van Dinner Curacao

Dinner Curaçao is voor de lokale gasten en toeristen een wegwijzer naar eetgelegenheden met verschillende stijlen en prijsniveaus. Via de website kunnen bezoekers met één klik 24 uur per dag/7 dagen in de week een reservering maken in het restaurant van hun keuze.

Elke dag komen er nieuwe restaurants bij en steeds meer restaurants sluiten zich aan bij het nieuwe concept. Je kunt nu bijvoorbeeld online reserveren bij De Gouverneur, BijBlauw, Brasserie Chapter, Ginger, Restaurant de Kleine Wereld, Oporto en nog vele andere grote en bekende restaurants. De aangesloten restaurants zijn dan ook zeer te spreken over deze nieuwe service”. Iedereen die op zoek is naar een restaurant op Curaçao kan terecht op de nieuwe website.

Snel, handig en gratis!

Fort Nassau viewVolgens de initiatiefneemsters van Dinner Curacao onderscheiden ze zich van andere websites: ieder aangesloten restaurant heeft een profielpagina met gedetailleerde informatie over het restaurant, een uitgebreide menukaart, een locatieweergave, klantenrecensies en bezoekers kunnen direct een reservering plaatsen voor een gewenste dag en tijd.  Super handig dus! Dit scheelt zowel tijd als geld want er hoeft niet meer gebeld te worden naar de restaurants om een reservering te plaatsen.

Dinner Curaçao via Smartphone

Dinner Curaçao is ook handig te bezoeken via de smartphone. Tegenwoordig kan men bijna overal gebruik maken van de WiFi mogelijkheden en binnen enkele klikken is de reservering voor het gewenste restaurant geplaatst! Wat is er nu handiger dan tijdens een heerlijk dagje strand of tijdens een Happy Hour alvast een tafeltje te reserveren bij jouw favoriete restaurant?