Header-main

El Mexicano

el mexicano 5-250

Vanaf 27 maart 2013 is restaurant El Mexicano geopend, het hipste en lekkerste Mexicaanse restaurant van het Caribisch gebied. Het is gevestigd op de 1e verdieping van het trendy Curacao Beach resort boulevard. Het splinternieuw aangelegde toeristisch gebied bij Mambo Beach.

el mexicano logo-250Ontdek een overvloed aan verleidelijke gerechten, van knapperige huisgemaakte nacho's tot verrassende tortillagerechten, exotische tapas, malse pincho's en spicy ribs. Alles bereid met verse ingrediënten en veel passie voor de intense smaken van Mexico. En: gewoon heel betaalbaar.

El Mexicano ligt aan de elegante boulevard op de eerste etage van het gloednieuwe Curaçao Beach Resort. Op het terras geniet u van een fenomenaal uitzicht dat reikt van de Dolphin Academy tot Punda en Otrobanda. Voorbij de palmtoppen ziet u de Caribische zee en de mooiste zonsondergangen.

El Mexicano is een Mexicaanse belevenis om van te smullen, zeven dagen per week van 10:00 uur 's ochtends tot middernacht. Ook ideaal voor groepen, en voor een heerlijke lunch!

dushi vip card-75Curacao Beach Resort
www.elmexicanocuracao.com
Reserveren?  Bel: +5999 5641258

el mexicano 2 1-250el mexicano 3-250

el mexicano 4-250el mexicano 6-250